• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Over ons

Van avontuurlijke ontmoeting tot inspirerende missie

Het begin van een avontuurlijke reis

Highland Adventures is ontstaan door een onvergetelijke ontmoeting in Noord-Amerika. Terwijl we de oostkust van de Verenigde Staten verkenden, stuitten we op twee gepassioneerde avonturiers die met hun terreinwagen en een daktent het grote continent verkenden. Hun enthousiasme en liefde voor het buitenleven waren aanstekelijk en motiveerden ons om van onze passie ons beroep te maken. Eenmaal terug in Nederland kochten we onze eigen daktent. Na vele avontuurlijke uitstapjes besloten we onze passie en voorliefde voor daktent kamperen en overlanding om te zetten in onze professionele activiteiten.

Gedreven door passie, geleid door kwaliteit

De kernwaarden die ons vormen

Deze bijzondere ervaring versterkte niet alleen onze liefde voor avontuur, maar benadrukte ook het belang van kwaliteit en duurzaamheid in alles wat we doen. In onze zoektocht naar de perfecte uitrusting hebben we bewust gekozen voor premium merken die onze waarden weerspiegelen. Het is onze missie om deze principes over te brengen op avonturiers met dezelfde passie.

Highland Adventures: Meer dan een winkel

Een gemeenschap van gelijken

Gedreven door onze overtuiging dat alleen het beste goed genoeg is voor de ware buitenliefhebber, openden we Highland Adventures in Hoogeveen. Onze winkel werd al snel meer dan een plek om daktenten en outdoor uitrusting te kopen. Het werd een ontmoetingsplaats voor een gemeenschap van gepassioneerde avonturiers, waar ervaringen en kennis worden gedeeld en waar iedereen, van beginner tot doorgewinterde avonturiers welkom is.

Innovatie en expertise: De groei van Highland Adventures

Een toekomst gericht op avontuur en duurzaamheid

In de loop der jaren is Highland Adventures uitgegroeid tot een bloeiende onderneming, waarbij ons toegewijde team van experts continu op zoek is naar de nieuwste innovaties en de allerbeste producten. Onze missie is om elke klant te voorzien van uitrusting die niet alleen voldoet aan hun avontuurlijke behoeften, maar deze ook overtreft, met een nadruk op kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Samen sterker: Onze uitnodiging aan jou

Word deel van onze avontuurlijke familie

Bij Highland Adventures zijn we ervan overtuigd dat de sleutel tot een fantastische outdoor ervaring ligt in topuitrusting. Daarom motiveren we iedereen die bij ons in Hoogeveen binnenstapt om vol passie en met de beste gear de natuur in te gaan. Naast onze expertise in daktenten, zijn we ook trots op ons uitgebreide assortiment aan 4x4 accessoires, essentieel voor elke terreinliefhebber. Sinds we onze deuren openden, is Highland Adventures uitgegroeid tot meer dan alleen een winkel het is een plek waar avonturiers samenkomen om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Ons team, gepassioneerd door zowel daktenten als 4x4 accessoires, is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en producten om jouw avontuur naar een hoger niveau te tillen.