• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Over ons

Hoe Highland Adventures ontstond

Highland Adventures is ontstaan door een onvergetelijke ontmoeting in Noord-Amerika. Tijdens onze reis kwamen we twee enthousiaste daktent kampeerders tegen die ons inspireerden om ook van onze liefde voor het buitenleven ons werk te maken. Na terugkeer in Nederland kochten we onze eigen daktent en na jaren van intensief gebruik besloten we onze passie voor daktenten om te zetten in onze professionele activiteiten.

Hoe het bedrijf is ontwikkeld

Door onze reis door Noord-Amerika ontdekten we onze liefde voor daktenten en besloten we deze liefde om te zetten in ons werk. Na thuiskomst in Nederland bleek de beschikbare selectie aan daktenten beperkt tot slechte imitatie producten. Dankzij onze ervaring en kennis konden we snel de belangrijke spelers op de markt identificeren en de juiste keuze maken.

Highland Adventures Hoogeveen - Daktent kamperen en vissen? Waarom niet! beleef de leukste avonturen!

Hoe het bedrijf is gegroeid

In Hoogeveen openden we onze eigen daktenten- en outdoorwinkel, Highland Adventures, en deelden onze kennis en ervaring met anderen. De jaren daarna is Highland Adventures uitgegroeid tot een succesvolle onderneming, waar we onze passie voor daktenten nog steeds delen met onze klanten. Ons team bestaat uit enthousiaste daktent-experts die altijd op zoek zijn naar de beste producten en het meest recente nieuws.

Highland Adventures Hoogeveen - YETI soft coolers. Bekijk ze in onze showroom
Highland Adventures Hoogeveen - YETI thermosflessen, bekijk ze in onze winkel
Highland Adventures Hoogeveen - YETI koelboxen, bekijk ze in onze winkel