• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Cadac Safari Chef 30 LP LITE

€ 144,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

De Cadac Safari Chef 30 LP LITE biedt veelzijdig en efficiënt barbecueën op de camping in een draagbaar formaat. Dit model met lagedruk werkt met een slang en drukregelaar op een navulbare gasfles, of met een Cadac Power Pak (apart verkrijgbaar). De compacte constructie en inklapbare poten maken het mogelijk om deze grill vrijwel overal op te zetten voor een heerlijke maaltijd op de camping.

Deze lichtgewicht, draagbare gasbarbecue heeft een inhoud van ca. 30 cm kookoppervlak. Inclusief barbecuerooster met Cadac GreenGrill-coating - een keramische coating voor gezonder en schoner koken. Deze lagedrukunit (LP) kan worden aangesloten op een gewone gasfles, gasdrukregelaar met schroefdraad / 30mBar - door Cadac of Dual Power Pak / 30mBar - van Cadac met een geschikte slang (niet meegeleverd).

Verwisselbare modulaire oppervlakte-opties omvatten drie verwisselbare bladen: een pannenstandaard, een barbecuerooster en een deksel/koepel.

Automatische elektrische ontsteking met drukknop.

Productafmetingen: 320 mm D x 320 mm B x 390 mm H

Gewicht: 3,6 kg

Bestaat uit:

1 x Gasbrander met piëzo-ontsteking

1 x Potstandaard

1 x BBQ-rooster

1 x Pot/deksel

1 x draagtas

Let op: gasfles, drukregelaar en/of Power Pak worden niet meegeleverd.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat in Duitsland 50 mbar wordt gebruikt en 30 mbar niet kan worden gecombineerd. Controleer de externe stekker van je caravan - 30 mbar kan niet worden aangesloten op een 50 mbar-stekker.

2 jaar garantie