• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

De Thule Outset Trekhaak Tent / Hitch Tent

€ 3.999,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

De Thule Outset Hitch Tent is dé oplossing voor avonturiers die op zoek zijn naar comfortabel kamperen met ultieme mobiliteit. De eerste op de trekhaak gemonteerde tent op de markt die speciaal is gemaakt voor comfort en ontworpen voor avontuur. Met zijn handige bevestiging aan je voertuig, biedt deze tent een snelle en eenvoudige opstelling, waar je ook bent. Of je nu op een campingplaats of in het midden van de natuur bent, de Thule Outset Hitch Tent biedt je een gezellige en veilige plek om te rusten na een dag vol activiteiten. Geniet van het buitenleven zonder concessies te doen aan comfort met deze innovatieve tent die je avontuur naar een hoger niveau tilt.

Dankzij zijn verhoogde positie boven de grond biedt de Thule Outset Hitch Tent een comfortabele kampeerervaring en ben je vrij van ongemakken zoals modder, insecten en oneffen terrein. Met zijn unieke ontwerp kan hij snel en moeiteloos op de grond worden opgezet, waardoor je kostbare tijd bespaart tijdens je buitenavonturen.

Het monteren van de tent op de trekhaak van je auto vereist slechts één persoon, waardoor het opzetten eenvoudig en handig is. De tent is kantelbaar zodat u altijd toegang hebt tot de kofferbak. Eenmaal opgezet op je bestemming, kun je de tent moeiteloos loskoppelen van het voertuig als je een dagtocht met de auto wilt maken. Je kunt de tent veilig afsluiten op de camping, waardoor je met een gerust hart kunt vertrekken.

Specificaties:

Slaapcapaciteit: 3-persoons

Afmetingen (gesloten): 144.3 x 73.5 x 89.8 cm

Afmetingen (geopend): 264 x 144 x 178 cm

Hoogste inwendige hoogte: 113 cm

Gewicht: 70 kg

Statisch laadgewicht: 300 kg

Stof van de overkapping: Luchtdoorlatend, waterbestendig 600D polyester ripstop

Seizoenen: Alle

Kleur: Dark Slate

Modelnummer: 901520

De Thule Outset is verkrijgbaar vanaf eind-voorjaar 2024.