• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Eezi-Awn Blade 40th Edition - Aluminium Hardshell

€ 4.895,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

De geheel nieuwe Eezi-Awn BLADE 40th Edition is een revolutionaire, aerodynamische aluminium daktent met een harde schaal. Ter viering van het 40-jarig jubileum van Eezi-Awn en met meer dan 36 jaar ervaring in de daktentindustrie, heeft de gevestigde Eezi-Awn Blade een upgrade gekregen.

Dankzij feedback van klanten wereldwijd is de Blade functioneler en aerodynamischer geworden. Open simpelweg de twee herziene roestvrijstalen sloten, geef een duwtje met de nieuwe en verbeterde gasveren en klim erin...

De Blade 40th Edition is uitgerust met het Eezi-Awn K9 dakdragersysteem aan de bovenkant, waardoor zonnepanelen, fietsen, kajaks en meer kunnen worden gemonteerd. Aan weerszijden zijn twee nieuwe schoenentassen toegevoegd, en deze editie beschikt over een USB-poort en een laddervergrendelingsplaat aan de achterkant. Eezi-Awn wilde avonturiers niet laten inboeten op ruimte voor andere spullen bij de keuze voor een daktent met harde schaal. Daarom heeft de Blade een geëxtrudeerde aluminium bodem en twee 8 mm-sleuven, die kunnen worden gebruikt om extra K9-accessoires en/of luifels aan de tent te bevestigen.

Afmetingen: 2200 L x 1450 B x 320mm hoog aan de achterzijde

Gewicht: 82kg