• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Eezi-Awn SWORD Family - Aluminium Hard Shell Daktent

€ 5.249,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

De Eezi-Awn SWORD Family Hard Shell Tent is een indrukwekkende en duurzame keuze voor avontuurlijke gezinnen. Deze daktent biedt een robuust aluminium hard-shell ontwerp dat niet alleen beschermt tegen de elementen, maar ook een aerodynamisch voordeel biedt tijdens het rijden.

Het interieur van de SWORD Family tent is ruim en comfortabel, met voldoende ruimte om meerdere personen te huisvesten. De tent is voorzien van een 8 cm dik koudschuim matras dat zorgt voor een goede nachtrust, zelfs op de meest uitdagende terreinen. De afmetingen van het matras maken het geschikt voor langere mensen, wat zorgt voor extra comfort.

De tent is gemaakt van heavy duty ripstop 280GSM canvas, wat zorgt voor uitstekende duurzaamheid en weerbestendigheid. De hoogwaardige YKK ritsen garanderen een soepele en betrouwbare werking, terwijl de geïntegreerde luifel boven de achteringang extra bescherming biedt tegen regen en zon.

Daarnaast beschikt de SWORD Family tent over grote opbergvakken aan de zijkanten, ideaal voor het organiseren van je spullen. De ingebouwde LED verlichting zorgt voor voldoende licht binnenin de tent, en met de 12 volt aansluiting en bijgeleverde kabels kun je eenvoudig elektronische apparaten opladen.

Kortom, de Eezi-Awn SWORD Family Hard Shell Tent is een veelzijdige en betrouwbare keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur zonder in te leveren op comfort en gemak.


Afmetingen gesloten: 2200 (L) x 1450 (b) x 260 (H) aan de voorkant x 380 (H) aan de achterkant

Matras maat: 2000 (L) x 1900 (B)
Kleur van de buitenkant: Zwart

Stof: Groen, Grijs of Beige.

Gewicht: 80kg