• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Front Runner - Jeep Wrangler JL 2 Deur (2018-Heden) Slimline II 1/2 Roofrack

€ 1.019,00
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

Als je slechts een halve dak drager nodig hebt om al je avontuurlijke uitrusting, speelgoed en lading naar moeilijk bereikbare plaatsen te vervoeren, is de Slimline II 1/2 dak drager set precies wat je nodig hebt voor je volgende avontuur. Deze set is speciaal ontworpen voor de Jeep Wranger JL 2-deurs (2018-heden) en biedt alles wat je nodig hebt om je volgende uitje voor te bereiden.


Gebruikte materiaal:

Zwart epoxypoeder - gecoat T6 aluminium

Hoge sterkte staal


Geschat geïnstalleerd gewicht: 28,8 kg


De T-sleuven aan de boven- en onderkant van de rekladelatten en randprofielen zijn geschikt voor standaard 8 mm bouten.


Om de geschatte hoogte van het dak van uw voertuig tot de bovenkant van uw Slimline II-dakdrager te bepalen, voegt u de hoogte van de Slimline II-tray (50 mm/2") toe aan de hoogte van de voet of grijpvoet die hierboven wordt vermeld.


Als uw Slimline II-dakdragerset poten gebruikt, voegt u de hoogte van de Slimline II-tray (50 mm/2") toe aan de hoogte van de poten om de hoogte van de drager vanaf de regengoten van uw voertuig te bepalen.


Als uw Slimline II-dakdragerset gebruikmaakt van voetrails, voegt u de hoogte van de Slimline II-tray (50 mm/2") toe aan de hoogte van de voetrails om de hoogte van het rek vanaf de kruin (hoogste punt) van het dak van het voertuig te bepalen .


Alle Front Runner Rack Kits bevatten installatie-instructies en alle componenten die nodig zijn om de Slimline II Tray op uw voertuig te monteren.