• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Front Runner - Wolf Pack Pro Hi-Lid

€ 24,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Creëer meer ruimte in je Wolf Pack Pro's met deze verhoogde deksels. De Wolf Pack Pro Hi-Lid verhoogt de hoogte met 60 mm, waardoor je grotere containers en andere omvangrijke voorwerpen gemakkelijk kunt organiseren en vervoeren in je plastic opbergdoos. Deze deksels behouden hetzelfde reliëf dekselontwerp en de stapelmogelijkheid als het oorspronkelijke Wolf Pack Pro-deksel.

  • Stapelbaar - Wolf Pack Pro Hi-lids zijn ontworpen om de opslagruimte in je garage, zolder of opbergkast te maximaliseren dankzij de manier waarop ze gemakkelijk en veilig op elkaar kunnen worden gestapeld. Deze bergdozen hebben een ingenieus ‘nesting’-ontwerp, wat betekent dat de bovenste box precies in het deksel van de onderliggende box past.
  • Slagvast plastic - Wolf Pack Pro hi-lids zijn gemaakt van hetzelfde slagvaste plastic als de Wolf Pack Pro, waardoor ze ultraduurzaam zijn. Ze zijn getest in de meest extreme expeditieomstandigheden, dus bij thuisgebruik kun je er zeker van zijn dat je opgeborgen spullen veilig zijn en dat de bergdoos lang meegaat.
  • Geschikt voor buitenopslag - Vertrouwd door overlanders over de hele wereld, kunnen deze opbergdozen voor zwaar gebruik worden gebruikt om waardevolle spullen thuis op te bergen, zowel binnen als buiten.
  • Veelzijdig - Bewaar alles van seizoenskleding, schoenen en sneakers tot keukenartikelen en kinderspeelgoed tot gereedschap en kampeerspullen in deze veelzijdige laadbakken.
  • Gebruik in combinatie met Wolf Pack Pro Rack Montagebeugel / MKII en Verstelbare Rack Cargo Chocks voor een veilige opslagoplossing.

*Let op: Wolf Pack Pro Hi-Lids zijn niet compatibel met RRAC201. Wolf Pack Pro's met de Wolf Pack Pro Hi-Lid passen niet in de Wolf Pack ladesystemen. Voor deze toepassing is het originele deksel nodig.

Bestaat uit:

1 x Wolf Pack Pro Hi-deksel

Gebruikte materialen:

Polypropyleen zwart plastic

Product afmetingen: 500 mm L x 398 mm B x 85,5 mm H

Afmetingen Wolf Pack Pro & Hi-Lid: 500 mm L x 398 mm B x 290 mm H

Gewicht: 1.076kg