• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Nomad Blazer XL Slaapzak

€ 129,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Slapen onder de NOMAD Blazer XL voelt alsof je thuis onder je eigen dekbed ligt. Gemaakt met hoogwaardig 100% Percal katoen en een zachte, warme vulling. Daarnaast biedt deze XL versie je heel wat extra ruimte in de lengte. Op zoek naar ultiem comfort? Dan is deze dekenslaapzak jouw beste keuze.


De Blazer XL biedt maar liefst 15 centimeter extra ruimte aan de onderkant in vergelijking met de reguliere Blazer slaapzak. Dit, in combinatie met het dekenmodel, geeft je veel bewegingsvrijheid. Bovendien heeft de tweewegrits een tochtstrook en kan deze aan beide kanten opengeritst worden, handig als je bijvoorbeeld extra ventilatie bij je benen wilt hebben. De slaapzak kan ook volledig opengeritst worden, waardoor het als deken gebruikt kan worden of aan een andere slaapzak geritst kan worden om een tweepersoons slaapzak te creëren. Dit maakt het ideaal voor knusse logeerpartijen of campingtrips!


Met behulp van het koord aan de bovenkant van de Blazer slaapzak, kun je de slaapzak wat meer rond je lichaam laten aansluiten en zo meer warmte vasthouden. Na gebruik kun je de slaapzak ophangen aan de daarvoor bestemde lussen om te luchten.


De Blazer slaapzak is geschikt voor een lichaamslengte tot en met 205 cm.

Voor dames ligt de comforttemperatuur van deze slaapzak rond de 8°C en voor heren is dit ongeveer 3°C.