• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Nomad Bronco Slaapzak Olympian Blue

€ 69,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

De NOMAD Bronco is ontworpen voor warme zomernachten en is een lichte en compacte dekenslaapzak. Het gebruik van zacht polyesterkatoen zorgt voor extra zachtheid en zorgt ervoor dat je comfortabel kunt slapen.


De NOMAD Bronco heeft een buitenkant van polyester en een binnenkant van zacht polyesterkatoen. In tegenstelling tot onze andere dekenslaapzakken bevat deze slaapzak minder katoen, waardoor hij minder vocht opneemt. Dit maakt de Bronco ideaal voor vochtige en warme nachten.


Met de NOMAD Bronco slaapzak kun je het koord bovenaan gebruiken om de slaapzak wat strakker aan te trekken, zodat hij beter om je lichaam sluit en je lichaamswarmte vasthoudt. Daarnaast heeft de slaapzak een stevige tweewegrits die vanaf beide kanten geopend kan worden, waardoor je bijvoorbeeld ventilatie bij je benen kunt creëren.


De Bronco slaapzak heeft een volledig te openen rits, waardoor je hem ook als deken kunt gebruiken of aan een andere slaapzak kunt ritsen om een tweepersoonsslaapzak te maken. Bovendien kun je de slaapzak laten luchten door middel van de handige lussen aan de buitenkant.


De NOMAD Bronco slaapzak is ontworpen voor maximaal comfort en is ideaal voor warme nachten. We raden aan dat personen tot een maximale lichaamslengte van 190 centimeter deze slaapzak gebruiken.

De comforttemperatuur voor vrouwen ligt rond de 9°C, terwijl mannen comfortabel kunnen slapen bij temperaturen tot 5°C. We adviseren om de slaapzak niet te gebruiken bij lagere temperaturen.