• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Nomad Classic Slaapzak Cactus

€ 99,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

De NOMAD Blazer dekenslaapzak geeft je het gevoel alsof je onder je eigen dekbed in je eigen bed ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig 100% Percal katoen en heeft een zachte en warme vulling. Als je op zoek bent naar ultiem slaapcomfort, dan is de NOMAD® Blazer dekenslaapzak de perfecte keuze voor jou.


Dankzij het dekenmodel van de NOMAD Blazer dekenslaapzak heb je genoeg bewegingsvrijheid. De handige tweewegrits is voorzien van een tochtstrook en kan aan beide kanten worden opengeritst voor extra ventilatie bij je benen. Bovendien kan de rits over de gehele lengte worden geopend, waardoor je de slaapzak als deken kunt gebruiken of aan een andere slaapzak ritsen om een tweepersoons slaapzak te creëren. Dit maakt de NOMAD Blazer dekenslaapzak ideaal voor gezellige logeerpartijen of campingtrips!


Met het koord aan de bovenkant van de NOMAD® Blazer dekenslaapzak kun je de slaapzak wat meer rond je lichaam aansluiten en zo meer warmte vasthouden. Na gebruik kun je de slaapzak laten luchten door hem aan de daarvoor bestemde ophanglussen op te hangen.


De Blazer is geschikt voor een lichaamslengte tot en met 190 cm. Wat extra ruimte nodig aan de onderkant? Dan is de Blazer XL met 15 cm extra lengte misschien wel wat voor jou.


De comforttemperatuur voor dames ligt bij deze slaapzak rond de 8°C, voor heren is dit 3°C.

De Blazer is beschikbaar in verschillende kleuren.