• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Petromax Rocket Stove

€ 149,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

De Petromax Rocket Stove benut slim het schoorsteeneffect en het houtketel principe voor een krachtige luchtstroom, wat leidt tot een hoge efficiënte verbranding van hout en andere biomassa. Het slimme L-vormige ontwerp, bestaande uit de brandstofsteun, de verbrandingskamer en de schoorsteen, speelt hierin een sleutelrol. Het toevoegen van brandstof zoals hout en dennenappels is eenvoudig via de onderste opening, waar het verbrandingsproces begint.

De compacte verbrandingskamer houdt de warmte geconcentreerd en het geïsoleerde ontwerp zorgt ervoor dat de warmte efficiënt wordt gebruikt, vooral voor kookdoeleinden op het gietijzeren oppervlak.

De Petromax Rocket Stove is een waardevolle toevoeging aan elke buitenkeuken, met zijn robuuste bouw en efficiënte brandstofgebruik. Hij is stevig, langdurig en eenvoudig te hanteren, mede dankzij de praktische handgrepen. Voor extra gemak is er een speciale draagtas beschikbaar, waardoor de Rocket Stove eenvoudig mee te nemen is voor culinaire avonturen buitenshuis.