• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Petromax Vuurschaal Atago

€ 239,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

De Petromax Atago, uitermate geschikt voor buitengebruik, onderscheidt zich door zijn multifunctionaliteit. Als een ware alleskunner fungeert het zowel als grill, oven, kooktoestel als vuurschaal, waardoor het koken en grillen buiten een verfrissende beleving wordt. Het ontwerp is geoptimaliseerd voor een effectieve warmtebenutting door het schoorsteeneffect, waarbij de luchttoevoer fijn afgesteld kan worden voor precieze temperatuur controle. Een maximale opening versnelt de opwarming, terwijl strategische uitsparingen zorgen voor uitmuntende ventilatie.

Het ingenieuze inklapsysteem maakt de Atago snel inzetbaar en gemakkelijk op te bergen met zijn compacte hoogte van 14 cm, terwijl drie stevige poten stabiliteit bieden zonder schade aan de ondergrond te veroorzaken. De dubbelwandige constructie draagt niet alleen bij aan het esthetische aspect maar zorgt ook dat de warmte effectief binnen blijft, waardoor de buitenkant koel blijft, zelfs bij langdurig gebruik.

De Atago is veelzijdig in gebruik, ondersteund door diverse brandstoffen zoals houtskool, briketten en hout. Als grill biedt het de traditionele barbecue-ervaring met een meegeleverd rooster. Als kooktoestel of oven werkt het naadloos samen met de Dutch Oven of een wok, waarbij het de warmte optimaal rond de gietijzeren potten verdeelt of direct onder de wok plaatst. Bovendien kan het met een convectiekoepel worden omgetoverd tot een efficiënte oven voor bijvoorbeeld pizza's.

Tot slot dient de Atago na het koken als een sfeervolle vuurschaal, ideaal voor het creëren van een gezellig kampvuur door de handige vormgeving voor het stapelen van brandhout.


Bijpassende artikelen:

Grillrooster

Kolenrooster

Transporttas

Convectie kap

Pannendrager