• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

The Unbreakable Thermal Bottle 1.3L Thermosfles

€ 84,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Met de Stanley Unbreakable Thermal Bottle zal de temperatuur in de hoogwaardige, roestvrijstalen thermoskan behouden blijven, ongeacht de omstandigheden buiten. De vacuümgeïsoleerde fles houdt dranken tot 27 uur warm of koud.


De Stanley thermosfles gaat een leven lang mee. De herbruikbare veldfles is speciaal ontworpen met BPA-vrij hoogwaardig 18/8 roestvrij staal van 1.0 mm dik om condensatie en een metaalachtige of vreemde smaak / geur te vermijden.


Met de lekbestendige ontwerp van de thermos, kun je hem makkelijk meenemen en hoef je tijdens onderweg geen zorgen te maken over lekkage.

De thermosfles is voorzien van een lek-proof deksel en een extra deksel die tevens als beker dient. De brede opening aan de bovenkant maakt het gemakkelijk om te vullen, schenken en reinigen.


Reiniging van de vacuüm geïsoleerde roestvrijstalen thermosfles is eenvoudig dankzij de brede opening aan de bovenkant.

Alle onderdelen van de thermoskan zijn vaatwasser bestendig, behalve in het bovenste rek.


Stanley is al meer dan honderd jaar bekend om de duurzame producten die ze produceren. Het bedrijf staat bekend om de "Gebouwd voor het leven" filosofie en levert alle producten met een levenslange garantie tegen fabricagefouten.