• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Thule Caprock M Dakplatform/Roofrack

€ 969,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3-5 dag(en)

Beschrijving

Maak van het dak van uw voertuig een solide basis voor al uw avonturen met het Thule Caprock dakplatform. Met zijn veelzijdige ontwerp en talloze opties voor het bevestigen van een daktent of accessoires, biedt dit gestroomlijnde dakplatform de mogelijkheid om al uw uitrusting mee te nemen. Het kan eenvoudig worden gemonteerd op verschillende soorten voertuigen, met of zonder dwarsbalken, dankzij het flexibele ontwerp.


Hoge Laadcapaciteit: Dit robuuste dakplatform biedt een uitstekende laadcapaciteit, waardoor het eenvoudig is om grote bagagestukken te vervoeren. Het platform is speciaal ontworpen om te passen op gangbare dakdragersystemen en biedt diverse montagemogelijkheden dankzij de geïntegreerde T-sleuven.

Veelzijdig in Ontwerp: Met het geïntegreerde railsysteem en de dwarsbalken kunt u verschillende Thule draagproducten, een daktent, of accessoires voor overlanding, kamperen en meer monteren.

Beschikbaar in Verschillende Afmetingen: Dit dakplatform is verkrijgbaar in diverse maten, passend bij verschillende dakformaten, laadbakgroottes en diverse gebruiksscenario's.


-Design met laag profiel leidt de luchtstroom om voor minder geruis en weerstand en lager brandstofverbruik

-Laadcapaciteit tot150 kg. Controleer ook het maximale draagvermogen op het dak van uw voertuig

-Rechtstreeks aan te brengen op Thule Evo voetensets voor een slank ontwerp met laag profiel, of met behulp van de Thule Caprock Crossbar Kit (afzonderlijk verkrijgbaar) op dragers van andere fabrikanten

-Verstelbare basisdwarsstangen die op maat kunnen worden gemaakt voor uw auto

-Maak uw platform veelzijdiger door Thule dakdragerproducten aan te sluiten op de geïntegreerde T-tracks in het bovenste, voorste en achterste gedeelte van de dwarsstangen

-Veelzijdig ontwerp maakt het mogelijk populaire overland accessoires, zoals lichtbalken, krikken en andere uitrusting eenvoudig te monteren

-Eenvoudig te converteren naar een allesdrager door zijrails toe te voegen met de Thule Caprock Railing Kit (afzonderlijk verkocht)


Maten

150 x 150 cm

Gewicht

24.2 kg

Maximaal laadvermogen

150 kg