• Snelle verzending mogelijk!
 • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
 • Snelle verzending mogelijk!
 • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Warn ZEON 10-S Elektrische Lier

€ 2.514,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

De Warn ZEON 10-S is een premium elektrische lier die het lieren opnieuw definieert. Met een trekvermogen van 10.000 pond en een 30 meter lang synthetisch touw, is deze lier ideaal voor vrachtwagens, jeeps en SUV's. De ZEON 10-S Platinum is gebouwd voor extreme prestaties, met dubbele duurzaamheid, 20% hogere lijnsnelheid en extreme IP68-geclassificeerde waterdichtheid. De Advanced Wireless Remote biedt volledige controle over de lier, koppeling en andere accessoires. Met een trekvermogen van 5.000 kg en Spydura® synthetisch touw, ben je uitgerust om zelfs de moeilijkste terreinen te trotseren. De ZEON 10-S van Warn Industries is de nummer één keuze van professionals en off-road liefhebbers over de hele wereld - prestaties en stijl gecombineerd in één krachtige lier. Met een Warn ZEON 10-S op je voertuig, ben je voorbereid op elk avontuur dat op je pad komt.

Kenmerken

 • Nominale trekkracht van 10.000 lbs. (4536 kg) enkellijns
 • Wordt geleverd met 100' 3/8" (30 m 9,52 mm) Spydura synthetisch touw met een matte aluminium kabelgeleider.
 • De op afstand bediende koppeling wordt in- en uitgeschakeld met de geavanceerde draadloze afstandsbediening. De afstandsbediening regelt het inlieren, uitlieren en vrijspoelen. De handmatige koppeling is geëlimineerd. Nooit meer de handmatige koppeling opnieuw inschakelen, met bevroren vingers terwijl u in de modder staat.
 • De geavanceerde draadloze afstandsbediening geeft u totale controle in de palm van uw hand, waardoor u de lier en maximaal twee accessoires kunt bedienen. Deze geavanceerde, geavanceerde afstandsbediening geeft de bestuurder feedback over de lading van de accu van het voertuig en de temperatuur van de liermotor, regelt de bediening van de lierkoppeling en meer. Inclusief USB-oplaadkabel en autoladeradapter.
 • De geheel nieuwe hogesnelheidsmotor, sterkere tandwielen en een warmtebehandeld ringtandwiel zorgen voor een 20% hogere lijnsnelheid, de beste efficiëntie in zijn klasse en onze hoogste duurzaamheidsclassificatie.
 • De duurzame aluminium structuur met een vlakke zwarte poedercoating en roestvrijstalen bevestigingsmiddelen zorgt voor duurzaamheid en maximale corrosieweerstand, meer dan 400 uur zoutsproeitesten.
 • Lichtmetalen liertrommel met grote diameter en stalen huls is sterk, licht van gewicht, vermindert kabelslijtage en heeft een geïntegreerd kabelanker voor eenvoudige kabelinstallatie.
 • Extreme waterdichtheid voldoet aan strenge IP68-normen - de hoogste beoordeling in het WARN Truck/SUV-lierassortiment.
 • Automatische mechanische kegelrem biedt uitstekende controle tijdens het lieren.
 • Het converteerbare bedieningspakket kan aan de lier worden bevestigd of op afstand worden gemonteerd, waardoor verschillende montageopties en looks voor de lier mogelijk zijn (verplaatsingskit vereist en apart verkrijgbaar). Het nieuwe besturingspakket met schakelaar en geavanceerde bedieningselementen geeft u extreme betrouwbaarheid en weerbestendigheid.
 • Beperkte levenslange garantie


Type: Elektrisch

Bevestigingstype: Op voertuig gemonteerd

Aanbevolen Gebruik: Voertuigherstel

Spanning: 12 Volt

Motortype: Serie wond

Thermische Uitschakeling: Nee

Type Aandrijfwiel: Planetair

Verminderingsverhouding: 162:1

Gratis Spoelen: Ja

Remtype: Mechanische kegel

Lijndiameter (in): 3/8 inch

Lijnlengte (ft): 100 voet

Lijnmateriaal: Synthetisch

Fairlead-Type: Hawse

Voldoet aan J706-Normen: Nee

Afstandstype: Draadloze

Aantal Bevestigingsgat: 4

Werkingsstype: Automatisch

Montagepatroon Lengte (in): 11 inch

Montagepatroon Breedte (in): 4-1/2 inch

Inclusief Bevestigingshardware: Ja

Kleur: Zwart

Trommelmateriaal: Aluminium

Max. Lijntrek/Lijnsnelheid: 10.000 pond / 5,6 voet per minuut

Max. Ampèredraw/Lijntrek: 465 Ampère trek / 10.000 pond