• Snelle verzending mogelijk!
 • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
 • Snelle verzending mogelijk!
 • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Warn ZEON 10-S Platinum Elektrische Lier

€ 3.079,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Met ultramoderne kenmerken, geavanceerde technologie en wereldklasse engineering vertegenwoordigt de WARN ZEON Platinum de toekomst van lieren. De unieke geavanceerde draadloze afstandsbediening regelt de koppeling, het in- en uitschakelen, en geeft informatie weer over de motortemperatuur en de accu van het voertuig. Bovendien kan het twee 12-volt accessoires aansturen die rechtstreeks op de lier kunnen worden aangesloten.

Deze WARN Industries ZEON (R) 10-S Platinum 12 volt elektrische lier is gemonteerd op een voertuig en heeft een trekvermogen van 10.000 pond. Het is uitgerust met een synthetisch Spydura-touw van 30 meter. Let op: Voor een juiste installatie heeft deze lier een lierbevestiging nodig.

De ZEON 10-S Platinum is ontworpen voor degenen die grenzen willen verleggen, met dubbele duurzaamheid, 20% hogere lijnsnelheid en extreme IP68-geclassificeerde waterdichtheid. De geavanceerde draadloze afstandsbediening bestuurt niet alleen de lier, maar ook de koppeling en andere accessoires. Met een trekvermogen van 5.000 kg, een krachtig motorpakket en Spydura synthetisch touw bent u uitgerust om plaatsen te bereiken waar anderen alleen maar van kunnen dromen.

Kenmerken:

 • Nominale trekkracht van 10.000 lbs. (4536 kg) enkellijns
 • Wordt geleverd met 100' 3/8" (30 m 9,52 mm) Spydura synthetisch touw met een matte aluminium kabelgeleider.
 • De op afstand bediende koppeling wordt in- en uitgeschakeld met de geavanceerde draadloze afstandsbediening. De afstandsbediening regelt het inlieren, uitlieren en vrijspoelen. De handmatige koppeling is geëlimineerd. Nooit meer de handmatige koppeling opnieuw inschakelen, met bevroren vingers terwijl u in de modder staat.
 • De geavanceerde draadloze afstandsbediening geeft u totale controle in de palm van uw hand, waardoor u de lier en maximaal twee accessoires kunt bedienen. Deze geavanceerde, geavanceerde afstandsbediening geeft de bestuurder feedback over de lading van de accu van het voertuig en de temperatuur van de liermotor, regelt de werking van de lierkoppeling en meer. Inclusief USB-oplaadkabel en autoladeradapter.
 • De geheel nieuwe hogesnelheidsmotor, sterkere tandwielen en een warmtebehandeld ringtandwiel zorgen voor een 20% hogere lijnsnelheid, de beste efficiëntie in zijn klasse en onze hoogste duurzaamheidsclassificatie.
 • De duurzame aluminium structuur met een vlakke zwarte poedercoating en roestvrijstalen bevestigingsmiddelen zorgt voor duurzaamheid en maximale corrosieweerstand, meer dan 400 uur zoutsproeitesten.
 • Lichtmetalen liertrommel met grote diameter en stalen huls is sterk, licht van gewicht, vermindert kabelslijtage en heeft een geïntegreerd kabelanker voor eenvoudige kabelinstallatie.
 • Extreme waterdichtheid voldoet aan strenge IP68-normen - de hoogste beoordeling in het WARN Truck/SUV-lierassortiment.
 • Automatische mechanische kegelrem biedt uitstekende controle tijdens het lieren.
 • Het converteerbare bedieningspakket kan aan de lier worden bevestigd of op afstand worden gemonteerd, waardoor verschillende montageopties en looks voor de lier mogelijk zijn (verplaatsingskit vereist en apart verkrijgbaar). Het nieuwe besturingspakket met schakelaar en geavanceerde bedieningselementen geeft u extreme betrouwbaarheid en weerbestendigheid.
 • Beperkte levenslange garantie

Specificaties:

Type: Elektrisch

Bevestigingstype: Op voertuig gemonteerd

Aanbevolen Gebruik: Voertuigherstel

Remtype: Mechanische kegel

Lijndiameter: (IN)3/8 inch

Lijnlengte: (FT)100 voet

Lijnmateriaal: Synthetisch

Afstandstype: Draadloos

Aantal Bevestigingsgaten: 4

Werkingstype: Automatisch

Kleur: Zwart

Trommel Materiaal: Aluminium

Max. Lijnrek/Lijnsnelheid: 10000 pond/5,6 voet per minuut