• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Yeti Loadout Gobox 60 - Uitrustingsbox King Crab

€ 340,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Met zijn duurzame constructie is de Yeti Loadout GoBox gebouwd om de zwaarste omstandigheden te doorstaan. Het hoogwaardige materiaal is bestand tegen schokken, stoten en extreme temperaturen, waardoor je uitrusting veilig blijft, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

De GoBox heeft een ruim en slim ontwerp dat je in staat stelt om je uitrusting efficiënt te ordenen. Het beschikt over verschillende compartimenten en vakjes om je spullen op hun plaats te houden. Of je nu kampeerspullen, visuitrusting, gereedschap of andere benodigdheden wilt opbergen, de GoBox zorgt ervoor dat alles netjes georganiseerd blijft.

Het innovatieve sluitsysteem zorgt ervoor dat de GoBox stevig gesloten blijft, zelfs tijdens ruige ritten op hobbelige terreinen. Daarnaast is hij waterdicht, zodat je uitrusting beschermd blijft tegen regen, opspattend water en andere vochtige omstandigheden.

De Yeti Loadout GoBox is ook ontworpen met mobiliteit in gedachten. Hij heeft geïntegreerde handgrepen en een verstelbare schouderriem, waardoor je hem gemakkelijk kunt dragen, ongeacht de afstand die je moet afleggen. Bovendien is de GoBox stapelbaar, waardoor je meerdere exemplaren kunt combineren en efficiënt kunt opbergen.

76,2W X 37.6D X 34H CM

Gewicht: 7,8kg