• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Yeti Tundra 35 Koelbox Navy

€ 280,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een koelbox om voedsel en drankjes voor een klein team mee te nemen, dan is de Tundra 35 koelbox de perfecte keuze. De koelbox is uitgerust met Permafrost-isolatie van ruim 7,5 cm dik en een robuuste rotatie gegoten constructie, wat zorgt voor optimale prestaties tijdens elk avontuur. Deze koelbox past bovendien perfect in een opblaasbare boot, waardoor hij de ideale draagbare koeler is om mee te nemen tijdens een riviertocht.


ROBUUST GEBOUWD

ROTATIEGEGOTEN CONSTRUCTIE voor nagenoeg onverwoestbare bescherming.T-REX-DEKSELVERGRENDELINGEN robuust, gepatenteerd en gemaakt om nooit te barsten. NEVERFAIL-SCHARNIERSYSTEEM twee scharnierpennen voorkomen dat het scharnier kan breken. BEERVEILIG ONTWERP goedgekeurd door het Interagency Grizzly Bear Committee (IGBC) in combinatie met een extra lang Master Lock-hangslot.


LEGENDARISCHE PRESTATIES

FATWALL-ONTWERP met wel 7,5 cm aan isolatie. PERMAFROST-ISOLATIE drukgeïnjecteerd polyurethaan houdt de temperatuur vast van het moment van vullen. INTERLOCK-DEKSELSYSTEEM vormt een nauwsluitende barrière tegen extreme temperaturen. COLDLOCK-AFDICHTING een afdichting van diepvrieskwaliteit houdt de warmte buiten en de kou binnen.


VOOR DAG IN, DAG UIT GEBRUIK

DOUBLEHAUL-HANDGREPEN van hoogwaardige polyester touwen. LIPGRIP-HANDGREPEN die altijd uit de weg blijven zodat je je vangst nog gemakkelijker kunt vervoeren. BEARFOOT ANTISLIPVOETJES voorkomen heen en weer glijden op de boot of de achterbank. ANCHORPOINT-BEVESTIGINGSSLEUVEN voor eenvoudige bevestiging aan boot, aanhanger of laadbak.


SMART DESIGN

VORTEX-AFTAPSYSTEEM lekvrij, robuust en ontworpen voor snel en eenvoudig aftappen.