• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Yeti Tundra 45 Koelbox Agave Teal - Limited Edition

€ 340,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

De Yeti Tundra 45 koeler is een solide en veelzijdige koelbox die geschikt is voor verschillende activiteiten. Of je nu een nachtelijk kamp voor vier personen plant of een dag op het water doorbrengt met drankjes, deze hoogwaardige koeler biedt de legendarische duurzaamheid van YETI met een stevige, rotatie gegoten constructie en ruim 7,5 cm Permafrost-isolatie. Of het nu in extreme hitte is of bij een kille wind, jouw inhoud blijft ijskoud of juist warm.


ROBUUST GEBOUWD

ROTATIEGEGOTEN CONSTRUCTIE voor nagenoeg onverwoestbare bescherming.T-REX-DEKSELVERGRENDELINGEN robuust, gepatenteerd en gemaakt om nooit te barsten. NEVERFAIL-SCHARNIERSYSTEEM twee scharnierpennen voorkomen dat het scharnier kan breken. BEERVEILIG ONTWERP goedgekeurd door het Interagency Grizzly Bear Committee (IGBC) in combinatie met een extra lang Master Lock-hangslot.


LEGENDARISCHE PRESTATIES

FATWALL-ONTWERP met wel 7,5 cm aan isolatie. PERMAFROST-ISOLATIE drukgeïnjecteerd polyurethaan houdt de temperatuur vast van het moment van vullen. INTERLOCK-DEKSELSYSTEEM vormt een nauwsluitende barrière tegen extreme temperaturen. COLDLOCK-AFDICHTING een afdichting van diepvrieskwaliteit houdt de warmte buiten en de kou binnen.


VOOR DAG IN, DAG UIT GEBRUIK

DOUBLEHAUL-HANDGREPEN van hoogwaardige polyester touwen. LIPGRIP-HANDGREPEN die altijd uit de weg blijven zodat je je vangst nog gemakkelijker kunt vervoeren. BEARFOOT ANTISLIPVOETJES voorkomen heen en weer glijden op de boot of de achterbank. ANCHORPOINT-BEVESTIGINGSSLEUVEN voor eenvoudige bevestiging aan boot, aanhanger of laadbak.


SMART DESIGN

VORTEX-AFTAPSYSTEEM lekvrij, robuust en ontworpen voor snel en eenvoudig aftappen.