• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Yeti Tundra 65 Koelbox Navy

€ 390,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Met een inhoud van 57 liter biedt de Yeti Tundra 65 voldoende ruimte voor al jouw etenswaren, dranken en ijs. De stevige constructie is bestand tegen deuken en krassen, terwijl de dikke isolatielaag de temperatuur binnenin op peil houdt. De koelbox is ontworpen met een zogenaamd "bearfoot" non-slip onderkant, waardoor hij niet wegglijdt op gladde oppervlakken.


De Yeti Tundra 65 koelbox is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en gemakkelijke toegang tot uw etenswaren en dranken. Het ontwerp omvat twee handige draaggrepen aan de zijkanten, evenals het T-latch sluitsysteem, dat een veilige en strakke sluiting van de koelbox garandeert. De ingebouwde tie-down punten zorgen ervoor dat je de koelbox veilig kunt vastmaken in jouw auto, boot of camper.

Een ander belangrijk kenmerk van de Yeti Tundra 65 is de beerproof certificering, wat betekent dat de koelbox zelfs bestand is tegen berenaanvallen en de inhoud veilig blijft. Dit is vooral handig voor outdoor liefhebbers die in gebieden wonen waar beren aanwezig zijn.

De Yeti Tundra 65 koelbox is een robuuste, betrouwbare en duurzame koelbox die speciaal is ontworpen voor avonturiers en outdoor liefhebbers. Of u nu gaat kamperen, vissen of gewoon een dagje naar het strand gaat, deze koelbox biedt alles wat je nodig hebt om jouw etenswaren en dranken koel en veilig te houden.


ROBUUST GEBOUWD

ROTATIEGEGOTEN CONSTRUCTIE voor nagenoeg onverwoestbare bescherming.T-REX-DEKSELVERGRENDELINGEN robuust, gepatenteerd en gemaakt om nooit te barsten. NEVERFAIL-SCHARNIERSYSTEEM twee scharnierpennen voorkomen dat het scharnier kan breken. BEERVEILIG ONTWERP goedgekeurd door het Interagency Grizzly Bear Committee (IGBC) in combinatie met een extra lang Master Lock-hangslot.


LEGENDARISCHE PRESTATIES

FATWALL-ONTWERP met wel 7,5 cm aan isolatie. PERMAFROST-ISOLATIE drukgeïnjecteerd polyurethaan houdt de temperatuur vast van het moment van vullen. INTERLOCK-DEKSELSYSTEEM vormt een nauwsluitende barrière tegen extreme temperaturen. COLDLOCK-AFDICHTING een afdichting van diepvrieskwaliteit houdt de warmte buiten en de kou binnen.


VOOR DAG IN, DAG UIT GEBRUIK

DOUBLEHAUL-HANDGREPEN van hoogwaardige polyester touwen. LIPGRIP-HANDGREPEN die altijd uit de weg blijven zodat je je vangst nog gemakkelijker kunt vervoeren. BEARFOOT ANTISLIPVOETJES voorkomen heen en weer glijden op de boot of de achterbank. ANCHORPOINT-BEVESTIGINGSSLEUVEN voor eenvoudige bevestiging aan boot, aanhanger of laadbak.


SMART DESIGN

VORTEX-AFTAPSYSTEEM lekvrij, robuust en ontworpen voor snel en eenvoudig aftappen.