• Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335
  • Snelle verzending mogelijk!
  • Wij zijn te bereiken op: 0528-795335

Yeti Tundra Haul - Koelbox Met Transportwielen

€ 475,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

De Tundra Haul van YETI vertegenwoordigt het toppunt van koeltechnologie en mobiliteit, waardoor het de ultieme koeler is voor avonturiers die geen concessies willen doen aan prestaties of draagbaarheid. Deze koeler, gebouwd met de robuuste duurzaamheid waar YETI om bekend staat, is de eerste van zijn soort met wielen - een gamechanger voor het vervoeren van je benodigdheden naar elke bestemming, of dat nu een afgelegen strand is, een achtertuin barbecue of een kampeerplek in de wildernis.

De Tundra Haul is uitgerust met de gepatenteerde NeverFlat wielen, die ontworpen zijn om ruw terrein moeiteloos aan te kunnen. De stevigheid van de wielen, gecombineerd met een duurzame, gelaste aluminium T-Bar handgreep, maakt het verplaatsen van de koeler gemakkelijk en comfortabel, zelfs wanneer deze volledig beladen is.

De roterend gegoten constructie maakt de Tundra Haul praktisch onverwoestbaar, klaar om de zwaarste avonturen te doorstaan zonder in te boeten aan prestaties.

Of je nu een visser, jager, kampeerder of gewoon een outdoor liefhebber bent, de Tundra Haul is ontworpen om je belangrijkste items koud te houden, waar je avontuur je ook heen leidt. Met zijn indrukwekkende capaciteit, duurzaamheid en draagbaarheid, is de Tundra Haul niet zomaar een koeler - het is een essentieel onderdeel van je outdoor uitrusting, ontworpen om elk avontuur naar een hoger niveau te tillen.

Afmetingen: 71.4 x 47.2 x 49.8 cm

Gewicht: 16.8kg